Përshkrimi i hotelit

Hoteli është i dekoruar në mënyrë elegante me punime origjinale të artit,dysheme italiane prej graniti, bimë zbukuruese, kanape prej lëkure luksoze dhe orendi të cilësisë së lartë.

Stafi ynë profesional do t’u ofrojnë mysafirëve standardin më të lartë të shërbimeve dhe mbështetjes dhe do të kujdesen që ta bëjnë qëndrimin tuaj sa më të plotë.. 

Tiparet

 • Ushqimi

  Kënaquni me shijen e ushqimit dhe pijeve të shijshme në restorantin tonë të kualitetit te lartë.

 • Dhomat

  Zbuloni shërbimi e shkëlqyer te stafit tonë të kujdesshëm, dhomat tona të bukura dhe të rehatshme.

 • Takime & Ngjarje

  Planifikoni takimin tuaj të ardhshëm ose ngjarje sociale në sallat dhe hapësirat tona ideale.

 • Kremtet

  Gama jonë e sallave dhe shërbimeve na bën nikoqir të përsosur për festimet tuaj.

Lokacioni

Hoteli ndodhet në skajin jugor të qytetit të Prishtinës, afër udhëkryqit që lidhë rrugët kryesore hyrëse dhe dalëse të qytetit. Lokacioni i tij i veçantë siguron se jeni dy minuta vozitjeje larg nga qendra e qytetit dhe se për disa sekonda mund të dilni në rrugët magjistrale që ju lidhin me të gjitha qytetet e Kosovës.