Ditëlindjet, ceremonitë, fejesat, martesat, darkat, përvjetorët dhe gjithçka tjetër që kremtoni me familjen tuaj. Cilësia e kombinuar me sasi, çmimet e arsyeshme, organizimi i përkryer deri në detajin më të vogël që të mund të bëheni një mikpritës krenar i gostisë. Këto janë vetëm disa nga arsyet pse ju duhet të na besoni me organizimin tuaj. 

… Na lejoni që të bëhemi mikpritësi juaj dhe të organizojmë për ju të gjitha organizimet e paharrueshme! 

Dasmat

Hoteli Victory u kushton vëmendje mjedisit dhe shërbimeve shumë cilësore për ta bërë këtë vendin e përkryer për dasmën tuaj. Hapësira për ahengje mbresëlënëse për 300 mysafirë dhe se pajisjet tona të banketit bëhen siç u përshtatet juve. Një batalion i përkryer i stafit të veshur enkas për këtë ngjarje do t’u shërbejnë mysafirëve tuaj me stil dhe maturi me menytë e përgatitura sipas dëshirave tuaja. Pajisjet dhe përvojat tona na mundësojnë t’ju ofrojmë mundësi të pakufishme argëtimi. Fjalimet ndihmohen nga pajisje profesionale të zërimit dhe ballkoni ynë mund të akomodojë një orkestër deri me 6 anëtarë.

Kremte te Tjera

  • Ditëlindjet
  • Fejesat
  • Ceremonitë
  • Përvjetorët
  • Ahengjet familjare
  • Ngjarjet afariste