Vështrim i përgjithshëm i dhomave

Ne të gjithë jemi munduar t’i bëjmë dhomat e mysafirëve sa më komfore që t’i bëjmë mysafirët tanë të ndjejnë hapësirë të mjaftueshme dhe të kënaqën me qetësinë pas një dite të lodhshme të punës ose pas një udhëtimi të gjatë e intensiv. Hoteli Victory ka 42 dhoma të mëdha, të modeluara në mënyrë moderne që përfshijnë 6 suita ekskluzive, 16 dhoma me nga dy shtretër, 12 dhoma për një person dhe 8 dhoma për çifte që garantojnë një qëndrim çlodhës, pavarësisht se a qëndroni në Hotel për biznes apo vetëm për kënaqësi. 

Të gjithë mysafirëve të hotelit u shërbehet një mëngjes në banak në Restorantin tonë që ndodhet në katin përdhes, nga ora 7:00 deri në ora 10:00. 

Shërbimet e përfshira në çmimin e dhomës: