Mirësevini

Hotel Victory tash e një dekadë kujdeset për shumë mysafirë të huaj e të vendit, zyrtarë qeveritarë dhe personalitete të cilët kënaqen me faktin se hoteli ynë, ndonëse është në qendër të qytetit, prapëseprapë është intim dhe i qetë, që garanton një gjumë të rehatshëm të natës dhe një mjedis të sigurt.

Më Shumë...

Ofertë Speciale

Gjatë fundjavës deri 20% zbritje !!

Trip Advisor